Adó 1%

Világzene a Part Rádióban

Világzenei műsor a Part Rádióban és mindenféle világzenei hír, ajánló.

Témák

Part magazin feed

Nincs megjeleníthető elem

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Licenc


2009.03.13. 20:21 torosziget

Lajkó Félix koncert Egerben a Minorita templomban

Néhány éve az augusztusi Bormustráról ugrottunk át a Líceum udvarára meghallgatni Lajkó Félixet. Az akkori koncertnek szerintem nem tett jót a nézőtér és a színpad közötti nagy távolság. Most az Egri Tavaszi Fesztiválon a Dobó téri Minorita templom ad helyet a koncertnek, ami már alapban egy bensőségesebb tér. A zenét nehéz leírni, ajánlani viszont annál könnyebb. Idézet a hivatalos sajtószövegből:
"Lajkó Félix zenéjét nehéz műfaji vagy stiláris kategóriába sorolni, ugyanis éppúgy megtalálhatók benne a klasszikus zene, a magyar és más kelet-európai népzenék motívumai, a dzsessz és a blues, ami pedig ezeket a látszólag egymástól távoli elemeket képes összekötni, az Lajkó Félix virtuozitása és játékának sodró ereje, a közönségre ható szuggesztivitása."

Idő: 2009. március 17. kedd, 19.00
Hely: Minorita Templom, Dobó tér, Eger
Be: 2200 huf
Szervező: www.ekmk.eu >   
Net: lajkofelix.lap.hu >

 

Szólj hozzá!

Címkék: program


A bejegyzés trackback címe:

https://torosziget.blog.hu/api/trackback/id/tr771000693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása